Hoe strijk ik een overhemd?

 

 

Klik hier voor mooie overhemden (gratis verzending)

 
Je kunt nog zo’n mooi overhemd dragen,maar als hij helemaal verkreukeld is omdat je niet weet hoe je een overhemd moet strijken, dan loop je er nog niet netjes bij. Nadat ik in de vorige post een video heb geplaatst over hoe je een overhemd moet opvouwen komt nu de volgende stap. Want je moet natuurlijk ook leren strijken.
Vooral veel mannen kunnen niet goed strijken. Maar misschien kan ik beter zeggen, “willen hun overhemden niet leren strijken”, want het is toch wel makkelijk als het voor je gedaan wordt door iemand anders.
Maar het is helemaal niet moeilijk en hier is een korte video die precies aangeeft hoe je je overhemd netjes kunt strijken.

De vrouw die de demonstartie geeft, zegt dat het wel leuk is om te doen, maar dat aat voor mij toch een beetje ver :) Maar veel werk is het zeker ook niet.

Veel succes met het strijken van je overhemden!

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site

One Response to “Hoe strijk ik een overhemd?”

  1. Je kunt ook ons boek lezen: Schat, zal ik de was doen? Hierin staat hoe je moet wassen en een overhemd strijken.

    mvgr. Huismannen.nl

Leave a Reply