Hoe vouw je een overhemd op?

Netjes een overhemd opvouwen valt voor de meeste mensen niet altijd mee en zij blijven dus met de vraag zitten, “Hoe vouw ik een overhemd op”.
Zeker als je op reis gaat en veel kleding compact moet opvouwen om die overvolle koffer dicht te kunnen krijgen, kan het makkelijk zijn om te weten hoe je een overhemd netjes opvouwt, zonder dat het overhemd er gekreukeld weer uit komt.

Hier is een video die laat zien hoe je dat het beste kunt doen. Ik zal later nog een keer een stap voor stap tekst versie plaatsen voor diegene die het wil uitprinten.

Succes met het opvouwen van je overhemden!

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site

One Response to “Hoe vouw je een overhemd op?”

  1. […] dan loop je er nog niet netjes bij. Nadat ik in de vorige post een video heb geplaatst over hoe je een overhemd moet opvouwen komt nu de volgende stap. Want je moet natuurlijk ook leren strijken. Vooral veel mannen kunnen […]

Leave a Reply