Mooie overhemden met een beperkt budget

 

 

Klik hier voor mooie overhemden (gratis verzending)

 
We willen allemaal leuke kleding kopen en het liefst de laatste mode, maar soms zitten we net te krap bij kas om dat mooie overhemd van een bepaald merk in de winkel te kopen en zijn we dus afhankelijk van de koopjes of speciale aanbiedingen, zodat we er toch dat dure overhemd kunnen kopen.

Goedkope overhemden kun je op veel plekken vinden natuurlijk, maar soms moet je een beetje zoeken. Misschien nog wel belangrijker is dat je jezelf afvraagt of dat dure overhemd nu wel echt nodig is. Ga je weer een blauw overhemd kopen waar je er al 2 van in de kast hebt hangen? Als je dan wilt bezuinigen op je kledinguitgaven, dan is het goed om eerst eens goed te kijken wat je allemaal al hebt liggen of hangen in je kledingkast.

Vaak koop je wat omdat je lekker aan het shoppen bent en heb je het niet echt nodig blijkt achteraf, maar dan is je bankrekening natuurlijk al geplunderd.

Wat hangt er al in de kledingkast, wat heb je nodig en wat is je budget

Mocht je een wat kleiner budget hebben en toch bepaalde duurdere merken willen kopen, dan kun je beter eerst nagaan wat je al hebt en wat je precies allemaal nodig hebt en zo een mooie kledingcollectie samenstellen. Zorg ervoor dat je kleding koopt die je makkelijk kunt combineren.

Koop dus een paar overhemden, truien, broeken of pakken die je goed met elkaar kunt combineren, zodat je telkens toch een leuke combinatie aan hebt, zonder een gigantische hoeveelheid kleding te hoeven kopen. Zo kun je toch wat duurdere overhemden aanschaffen, zonder een al te groot budget en koop je eens per maand of eens per twee maanden een mooi kledingstuk van hoge kwaliteit waar je lang mee kunt doen. Let er ook op dat het een beetje tijdloze kleding is, waadoor je niet elk seizoen met de nieuwste mode hype mee hoeft te doen.

Dus maak van te voren een lijst van datgene wat je uiteindelijk in je kledingkast wilt hebben hangen en ga dan met jouw budget kijken hoe je deze spullen kunt kopen. Inderdaad zal het soms wat langer duren voordat een bepaalde broek of overhemd kunt betalen, maar dan heb je in ieder geval kwaliteit, zodat de kleding niet na 2 keer wassen al vaal is.

Waar koop ik goedkope overhemden

Je hebt je lijst met kleding  die je graag wilt hebben, zodat je goed kunt combineren, maar dan heb je nog niet de adressen waar je die goedkope kwaliteits overhemden kunt kopen. Het leuke is dat je die overal kunt kopen. In elke winkel. Je moet alleen geduld hebben.

Omdat je een budget hebt afgesproken met jezelf, zoals we hiervoor hebben besproken, kun je gewoon wachten op de koopjes. Inderdaad niet zo spannend als lekker naar de stad gaan en alle kleding kopen die je zou willen hebben, maar je hebt weinig keus wanneer je een liefhebber bent van de wat duurdere merken, zonder het bijbehorende budget. Dus we wachten gewoon tot de uitverkoop begint en gaan dan pas inkopen doen om onze kledingcollectie bij elkaar te vinden. Koop gewoon geen kleding meer zonder korting. Om de paar maanden is er uitverkoop en kun je dezelfde kleding voor tientallen procenten minder aanschaffen. Beste investering ooit zou ik zeggen. Wel alleen de kleding blijven kopen van je lijstje en alleen datgene wat je goed kunt combineren en niet los gaan op de koopjes, want dan heeft het nog geen zin.

Let ook op de webwinkels, waar je online overhemden kunt kopen, ook daar hebben ze veel acties en kun je dus voordelig uit zijn.

Samengevat

Maak een lijst van een aantal overhemden, broeken, truien, pakken en schoenen die goed te combineren zijn. Bepaal je budget en ga dan alleen bij uitverkopen en grote aanbiedingen je kleding kopen van je lijstje. Zo heb je na een tijdje mooie kwaliteitskleding die tijdloos is en waar je altijd goed mee voor de dag komt, zonder een heel groot budget nodig te hebben.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site

Leave a Reply