Online overhemden kopen

Klik hier voor mooie overhemden (gratis verzending)

Licht gekleurde overhemden

Licht gekleurde overhemden

Het kopen van kleding via een webwinkel wordt steeds populairder en er verschijnen daarom ook meer en meer webshops waar je online overhemden kunt bestellen.
Dat steeds meer offline winkels, naast hun normale winkel, ook een webshop erbij nemen om hun kleding te verkopen is een logisch gevolg van het veranderde koopgedrag van de Nederlander. Ook verschijnen er steeds meer online winkels die alleen maar via internet hun kleding verkopen zonder dat ze nog een “normale” winkel hebben.
Ze besparen hierdoor veel kosten omdat ze geen huur of hypotheek meer hoeven te betalen en ze hebben ook veel minder personeel nodig terwijl de online winkel toch gewoon 24 uur per dag open is.

Dit is allemaal het gevolg van ons veranderende koopgedrag. Want zeg eerlijk! Wat is makkelijker! Naar de stad rijden, een parkeerplaats zoeken en je halve vrije dag kwijt zijn om een paar winkels af te lopen naar dat ene model overhemd met een hoge kraag of dat getailleerde overhemd, of laptopje aan en binnen een paar minuten verschillende webwinkels bekijken met alle verschillende modellen en kleuren die er zijn en ze volgende dag in huis hebben.

Steeds meer mensen denken er zo over blijkt uit een onderzoek van het Centraal Bureau voor de statistiek (CBS) van een paar maanden terug. Uit dat onderzoek blijkt dat 6 miljoen mensen in de laatste drie maanden een aankoop heeft gedaan op internet, terwijl dit in dezelfde periode in 2008 nog maar 5,4 miljoen mensen waren.
Steeds meer mensen raken er dus vertrouwd mee en zien er de voordelen van in.

Tips om online een overhemd te bestellen.

Als je in een winkel een overhemd gaat kopen, dan pak je je maat uit het rek of schap en gaat hem dan passen. Mocht de maat van het overhemd niet goed zijn dan kun je hem gelijk wisselen voor eentje die beter past. Dat is natuurlijk niet mogelijk als je een overhemd online bestelt en dus moet je op een paar dingen letten.
Op de betere webwinkels staat er een duidelijk maatomschrijving bij het overhemd of blouse die je wilt kopen. Het kan ook zijn dat de webwinkel een maattabel op de website heeft staan voor de verschillende kleding en merken die ze verkopen, waardoor je snel de goede maat kunt vinden en de kans een stuk minder klein is dat je een te grote of te strakke overhemd krijgt toegezonden.

Koop je altijd overhemden van een bepaald merk, dan is het makkelijk en kun je er eigenlijk niet naast zitten.
Wil je het helemaal zeker weten dan kun je de betere webwinkels gewoon even bellen en zijn ze zeker bereid om je verder te helpen de juiste maat te vinden voor je.

Mocht het toch verkeerd gaan en blijkt het overhemd veel te lange mouwen te hebben, dan moet je wel een winkel hebben, waar je je te lange overhemd terug naar toe kunt sturen, zodat je hem kunt ruilen. Normaal gesproken is dat altijd mogelijk, maar kijk van te voren even hoe de webwinkel dat regelt. Dit staat altijd op de site aangegeven.
Zorg er daarom voor dat de webwinkel waar je je kleding bestelt de mogelijkheid geeft om je kleding terug te sturen mocht blijken dat deze niet past of beschadigd is aangekomen. Controleer dit van te voren.
Kijk gewoon of er een adres en telefoonnummer op de website staat waar je de winkel kunt bereiken, dit geeft toch een vertrouwder gevoel.
Het is vooral logisch denken en blijf bij de betrouwbare webwinkels als je online overhemden wilt kopen.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site

Leave a Reply